GULLKJEDE

GULLKJEDE


Finne den perfekte kjede eller anheng til den spesielle personen i livet ditt kommer definitivt til å gjøre en skvett når det gjelder tid til å gi en gave, særlig hvis vi snakker om en gull er at du virkelig har brukt tid på å plukke ut noe spesielt.

Og mens det er flere alternativer i gullkjede markedet nå enn på noe tidspunkt i menneskehetens historie før - med mye mer strømmene inn fra smykker designere over hele verden på et halsbrekkende tempo - alle disse alternativene har mange folk lammet med beslutningsprosessen, aldri vite om gullkjede de har forelsket seg i er virkelig det perfekte valget, eller om det er en annen det litt bedre.

Dette gjør prosessen med å kjøpe et gullkjede nesten umulig å håndtere. Du ønsker ikke å måtte forholde seg til denne typen ubesluttsomhet, og ærlig bør du ikke heller. Med innsideinformasjon vi er i stand til å dele med deg nedenfor kommer du til å være i stand til å finne det perfekte gullkjede for den spesielle personen i livet ditt, gullkjede de vil verdsette for alltid!

HVORDAN VELGER MAN
GULLKJEDE?


De fleste føler at mange av kjedene er like, uten noen reelle store forskjeller over hele linja, men ingenting kunne være lengre fra sannheten.

Enkel og grei kjeder er tilgjengelig, men det er mer intrikate kabel, tau, hvete, og selv bysantinske stil design som er mye mer variert og (noen vil vurdere) spennende. Uten en fast idé om hva slags halsbånd er du ute etter vil du aldri få mulighet til å lande akkurat den rette uten å kaste bort en enorm mengde tid og sette deg gjennom mye stress og press.

Tenk på hva slags smykker mottakeren bærer på en jevnlig basis, og tenke på estetikk at de er mest interessert i. Dette vil hjelpe deg å finne riktig halsbånd mye raskere!

En gullkjede er tilgjengelig i nesten alle størrelser og lengde tenkelig, men det overveldende flertallet av kjeder som du kommer til å komme over kommer til å være 40cm lang, 45cm lang og 60cm lang.
40cm lang gullkjede alternativer kalles “chokers” fordi de sitter rett ved kragebeinet og fremhever halsen. 45cm lang gullkjede alternativer skal henge like under kragebeinet, og dette er trolig den vanligste lengden på hals du kommer til å finne på markedet i dag. Til slutt, har du 60cm eller “opera lengde” gullkjede - spesielt utviklet for å brukes over det ytterste laget av klær og et smykke som er designet for å gjøre en dramatisk effekt.

VIL DU LEGGE TIL ANHENG?


Avhengig av stilen av halsbånd du velger å kjøpe for den spesielle personen i livet ditt et anheng kan legge til eller avlede oppmerksomheten fra det generelle utseendet og stilen til et gullkjede.

Perfekt utvalgte anheng kommer til å legge mye stil, mye tilpasning, og en unik appell som “nakne” halskjeder aldri kunne. Det er lurt å i det minste vurdere å se på forskjellige anheng, men hvis du bestemmer deg for å gå i denne retningen er det en god idé å velge et anheng som er riktig størrelse.

Går fremover med et anheng som er for stor eller for liten for gullkjede du har valgt, kommer til å gjøre hele utseendet ubalansert. Gullsmed kan hjelpe deg med å finne en passende størrelse anheng som går perfekt med gullkjede du har valgt, bare en annen grunn til å dra nytte av hjelp og kompetanse de bringer til bordet.

GULLSMEDER


Hvis du har en virkelig vanskelig tid å finne den perfekte gullkjede for noen i livet ditt, bør du i det minste vurdere å arbeide med en profesjonell gullsmed (på nett eller fysisk butikk) for å finne akkurat det du er ute etter.

De har erfaring, kompetanse, kunnskap og kontakter i bransjen for å hjelpe deg å finne det du leter etter mye raskere enn du ville ha vært i stand til på egen hånd.