DIAMANTØREDOBBER

DIAMANTØREDOBBER


Diamantøredobber er en fantastisk gave for å markere en spesiell anledning, konfirmasjonen, jubileum, eller bare for å gi en spesiell person i livet ditt en ekstra fin gave fordi du ønsker å glede og overraske dem.Det er definitivt ikke vanskelig å finne et godt utvalg av diamantøredobber. Hver eneste gullsmed både på nett og i butikk kommer til å ha et bredt utvalg, noe som gjør letingen etter de perfekte diamantøredobbene enkel og grei.

Selvfølgelig, med et så bredt utvalg og ulike alternativer kan det bli en utfordring å finne de perfekte diamantøredobbene for en spesiell person. Men med innsideinformasjonen som vi har skissert for deg nedenfor, vil du ikke trenge å bekymre deg for å ende opp med feil diamantøredobber.

HVORDAN VELGER MAN
DIAMANTØREDOBBER?


Vi snakker selvfølgelig om kutt, klarhet, karat, og farge. Det er lurt å få tak på diamantsmykker som er laget av den høyeste mulige kvaliteten av diamanter, og ved å maksimere kvaliteten på diamantøredobbene du kjøper vil det garantere at de blir en gave som vil være spesiell i flere tiår fremover.


Kuttet av en diamant er i utgangspunktet den som den uslepne diamanten blir skrået inn i, og det er ulike alternativer av kutt man kan velge mellom. Tradisjonelle former er alltid en favoritt i diamantøredobber, men mer ukonvensjonelle kutt har begynt å dukke opp - og noen fantastiske nye design av diamantøredobber hvor verden drar nytte av uslepne diamanter som bare så vidt har blitt rørt av en profesjonell diamantkutter eller gullsmed.

Klarhet er en annen viktig faktor å fokusere på og du vil at diamanten virkelig skal skinne så mye som mulig, i alle tenkelige lysforhold. Jo klarere diamanten er, jo mer lys vil den akseptere og derfor reflektere, uten klarhet eller fargeforvirring som mindre klare diamanter ofte har.

Finne en krystallklar diamant er nesten umulig, for ikke å snakke om veldig kostbart, så gå inn i denne kjøpsprosessen med en forståelse for at diamanter kommer til å ha en del mindre feil. Dette er helt greit - kutting og polering av en diamant kan helt perfekt skjule mange av disse små feilene.


Karat avgjør den totale størrelsen og vekten på diamantene som er satt inn i øredobbene. Det overveldende flertallet av mennesker velger en karat som er på den mindre siden, det er for å hindre at øredobbene blir for tunge og gjør dem ubehagelig å bære.

Du er lederen når du kommer til å finne en perfekt karat for diamantøredobbene du er interessert i, så velg diamanter som har utseendet og følelsen du er ute etter!

Farge er den siste av disse kategoriene som du virkelig ønsker å fokusere på når det gjelder å kjøpe diamantøredobber. Perfekte diamanter er omtrent like fargeløse som et glass kildevann. Slike diamanter kan være svært dyre - og spesielt når det er en høyere karat - men diamanter som har litt farge i seg (spesielt hvis det er en blå tone) er verdsatt over hele verden.

VALGET ER DITT


Du kommer til å ha et bredt utvalg med mange alternativer når det kommer til å velge det edle metallet diamanter som skal passe spesielt for øredobber.

Mange går for gult og hvitt gull, eller sølv, men platina er også blitt svært populært (selv om dette er litt tyngre). Platina er et mye sterkere metall og er i stand til å holde flere steiner eller færre større steiner.

Helt til slutt så handler det om å få hjelp fra de rette folkene til å finne de perfekte diamantøredobbene for din mottaker. Snakk med fagfolk som kan hjelpe deg med å gjøre et valg blandt alle alternativene som er der ute, og du trenger ikke å bekymre deg for noe!