DIAMANTRING

DIAMANTRING


Kjøpe diamantringer kan være en skikkelig utfordring, spesielt hvis du ikke er sikker på nøyaktig hva du skal se etter, nøyaktig hvordan du skal inspisere diamant selv, og nøyaktig hvordan du skal velge et kutt og innstilling som vil møte opp med dine (forståelig) høye forventninger .Heldigvis finnes det en rekke ting du kan gjøre for å gjøre innkjøp diamantringer mye mer enkel og grei. Selvfølgelig, ønsker du å samarbeide med de beste gullsmeder eller diamantringer designere med alle deres kompetanse og erfaringer - men det er mye du kan gjøre på egen hånd for å virkelig effektivisere denne prosessen også mens du får best mulig diamanter for best mulig priser.

HVORDAN VELGER MAN
DIAMANTRINGER?


Å velge riktig steinen er grunnlaget for alle diamantringer.

Selve diamantet som du velger å bruke som grunnlag for ringen din kommer til å påvirke absolutt hvert eneste aspekt av ringen, noe som er grunnen til at du bestemmer hva slags diamant du er interessert i på forhånd og står fast ved beslutningen din. Det er spesielt fire ting du bør ha kjenskap til når du velger en diamant - kutt, farge, klarhet og karat - men du kommer til å ønske å forstå hvordan den generelle formen av diamant kommer til å ha en innvirkning på utseende og de forskjellige måtene du kan ha rå diamanter kuttet for å gjøre dem mye mer strålende og imponerende.

Kuttet av en diamant bestemmer glans, og jo bedre er kuttet av diamanten desto vakrere blir det. Profesjonelle diamantslipere er i stand til å skape helt utrolige diamanter som skinner og blinker i alle lys forhold, men disse diamantene kommer til å være litt dyrere enn resten.

Fargen på diamanten faktisk refererer til mangel på farge som din diamant presenterer. De beste steiner for diamantringer er helt klar og fri for farger.

Klarhet refererer til noen av de mikroskopiske - eller ikke så mikroskopisk, som tilfellet kan være - feil som alle diamanter har. Det er svært få diamanter som noen gang er registrert i menneskehetens historie som helt klart, så forvent noen feil.

Karat vekt er trolig den enkleste å forstå, ettersom det bare refererer til den totale størrelsen og vekten på diamanten. Store diamanter kommer til å veie mer - og koster mer - så se etter diamanter med en karat vekt i budsjettet ditt.

Kvalitet er konge når du kjøper ny diamant.

Det å finne den perfekte diamantet for et forlovelse eller giftering kommer til å kreve at du går en hårfin balanse mellom alle de fire valgene, og virkelig prøver å finne kompromisser som ikke negativt påvirker det ferdige utseende på diamantringen.

En diamant som er både stor, klar, lys og fint kuttet kommer til å virkelig hamre bankkontoen din, så mye slik at bare en håndfull utrolig velstående mennesker noen gang vil være i stand til å kjøpe disse “perfekte” diamantene.

Fargen på diamanten faktisk refererer til mangel på farge som din diamant presenterer. De beste steiner for diamantringer er helt klar og fri for farger.

På annen side, med fokus på de tre (kut, klarhet og farge) og ofre litt karat vekt er vanligvis den slags kompromiss som resulterer i en imponerende diamant som kanskje ikke er så stor som en is kube - men det er perfeksjon i alle de andre områdene virkelig skiller ut.

VALGET ER DITT


Det nok av ting du er nødt til å tenke på når det gjelder kjøpe diamantringer på nett. Du kommer til å trenge å tenke på den generelle formen av diamanten, utstillingen av diamanten, design av ringen, og personligheten til personen du skal kjøpe denne smykker til og om det “passer dem” slik at det blir til et arvestykke som den burde.

Sannsynligvis kommer dette til å være den eneste diamantringen du trenger å kjøpe. Pass på at du virkelig er fornøyd med ringer siden dette typer smykker som ofte går fra en generasjon til en annen, noe som gir hele familien muligheten til å nyte noe som du plukket ut til den spesielle personen i livet ditt akkurat nå.