GULLKJEDE

GULLKJEDE


Det å finne det perfekte kjede eller anheng til den spesielle personen i livet ditt kommer definitivt til å bety mye når det er tid for å gi en gave. Særlig hvis vi snakker om gull, da det betyr at du virkelig har brukt tid på å plukke ut noe helt spesielt.

Det er flere alternativer i markedet for gullkjeder nå enn på noe tidspunkt i historien - det strømmene inn mer og mer fra smykkedesignere over hele verden i et halsbrekkende tempo - alle disse alternativene har gjort at mange folk blir lammet i beslutningsprosessen, ved å aldri vite om gullkjedet de har forelsket seg i virkelig er det perfekte valget, eller om det er et annet som er litt bedre.

Dette gjør prosessen med å kjøpe et gullkjede utfordrende og nærmest umulig å håndtere. Du ønsker jo ikke å måtte forholde deg til en slik ubesluttsomhet, og helt ærlig, det trenger du ikke heller. Med innsideinformasjon vi deler med deg nedenfor kommer du til å være i stand til å finne det perfekte gullkjedet for den spesielle mottakere. Et gullkjede de vil verdsette for alltid!

HVORDAN VELGER MAN
GULLKJEDE?


De fleste føler at mange av kjedene er like, uten noen svært synlige ulikheter, men dette er langt fra fakta.

Helt enkle basis kjeder er tilgjengelige, men det er mer detaljerte kabel, tau, hvete, og selv Byzantine stildesign som har mer variasjon og (noen vil vurdere) er mer spennende. Uten en fast idé om hva slags smykke du er ute etter vil du aldri klare å lande på akkurat det rette kjedet uten å bruke en enorm mengde tid og å sette deg selv i mye stress og press.

Tenk på hva slags type smykker mottakeren bærer på jevnlig basis, og tenk på estetikken de er mest interessert i. Dette vil hjelpe deg å finne riktig smykke mye raskere!

Et gullkjede er tilgjengelig i nesten alle tenkelige størrelser og lengder, men det overveldende flertallet av kjeder som du vil komme over kommer til å ha lengder på 40 cm, 45 cm og 60 cm. En 40 cm lengde på gullkjeder kalles “chokers” fordi de sitter rett ved kragebeinet og fremhever halsen. En 45 cm lengde på gullkjeder skal henge like under kragebeinet, og dette er trolig den vanligste lengden på kjeder som du vil se på markedet i dag. Til slutt har du en 60 cm lengde, eller “opera lengde” - spesielt utviklet for å brukes over det ytterste laget av klær og et smykke som er designet for å gjøre en dramatisk effekt.

VIL DU LEGGE TIL ANHENG?


Avhengig av stilen på halssmykket du velger å kjøpe til den spesielle mottakeren kan et anheng legges til som noe ekstra, eller avlede oppmerksomheten fra det generelle utseendet og stilen til et gullkjede.

Perfekte utvalgte anheng kommer til å legge til mye stil, tilpasning og en unik appell som “nakne” halskjeder aldri vil kunne. Det er lurt å i det minste vurdere å se på forskjellige anheng som kan passe til det utvalgte kjedet. Hvis du bestemmer deg for å gå i denne retningen er det en god idé å velge et anheng som har riktig størrelse.

Ved å gå videre med et anheng som er for stort eller for lite for gullkjedet du har valgt, kommer til å gi utseendet en ubalanse. En gullsmed kan hjelpe deg med å finne en passende størrelse på et anheng som passer perfekt med gullkjedet. Dette er bare en bedre grunn til å dra nytte av den hjelpen og kompetansen gullsmedene har.

GULLSMEDER


Hvis du synes det er vanskelig å finne det perfekte gullkjedet til den spesielle personen i livet ditt, bør du vurdere å søke hjelp av en profesjonell gullsmed (på nett eller butikk) for å finne akkurat det du er ute etter.

De har erfaring, kompetanse, kunnskap og kontakter i bransjen som kan hjelpe deg med å finne det du leter etter mer effektivt enn du ville klart på egenhånd.